Υλικά 10 ώριμες ντομάτες 2 κ. σ. βούτυρο 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μικρά καρότα, ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 μικρή πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό 1/4 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα 2 στελέχη σέλινου 1 φύλλο δάφνης 2 κ. σ. πελτέ ντομάτας Εκτέλεση Βάλτε νερό να βράσει σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ετοιμάστε ένα μεγάλο μπολ με παγωμένο νερό. Βράστε τις ντομάτες στην κατσαρόλα μέχρι να αρχίσει να ξεφλουδίζει η φλούδα τους, περίπου 1 λεπτό. Αφαιρέστε τις με τρυπητή κουτάλα και τοποθετήστε τις στο μπολ με το παγωμένο νερό. Αφήστε τις να ξεκουραστούν μέχρι να κρυώσουν αρκετά για να τις χειριστείτε. Αφαιρέστε τις φλούδες, στύψτε τους σπόρους και ψιλοκόψτε 8 ντομάτες. Πολτοποιήστε τις ντομάτες στο μπλέντερ ή στον επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να γίνουν λείες. Ψιλοκόψτε τις υπόλοιπες 2 ντομάτες και αφήστε τις στην άκρη. Ζεστάνετε το βούτυρο και το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή φούρνο σε […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.